Tot slot…

Retouches, Schoonmaken, Vernis Reactie toevoegen

 

Tot slot hierbij een samenvatting-in-beeld van de afgelopen maanden. Ik heb met veel plezier mijn restauratiewerk met jullie gedeeld. Hartelijk dank voor alle leuke reacties.

De slaapkamer is gerestaureerd. Tot en met 10 april 2011 is het werk in Japan te bewonderen, daarna hangt het weer in het Van Gogh Museum in Amsterdam.

1 reactie voor “Tot slot…”

  1. Marjan Buyle zegt:

    Ik had u graag gecontacteerd i.v.m. de restauratie van De slaapkamer. Volgend jaar in november (2013) organiseren we (Belgische restaurateursvereniging BRK-APROA i.s.m. agentschap onroerend Erfgoed van de Vlaamse Overheid) voor de 6de maal een internationaal congres over conservatie-restauratie in Brussel. Het thema zal zijn “Glans in de conservatie-restauratie”. Ik vroeg me af of u een lezing zou kunnen geven over het probleem van de glans tijdens deze restauratie, o.a. de hele discussie van de oorspronkelijke matheid (niet gevernist) zijn van dit werk en de restauratieopties die genomen zijn in dit verband. Als dit u zou interesseren, kan u dan eenkort voorstel doormailen? De meer uitgebreide Call for Papers vindt u op onze website http://www.brk-aproa.org

    Met vriendelijke groeten,

    Marjan Buyle

Copyright © 2010 Van Gogh Museum - Ontwerp & realisatie: Bitfactory
RSS feed